Слов`янська гімназія
Головна сторінка Про гімназію Навчальна діяльність Проектна діяльність Для батьків Для учнів Корисні посилання
Меню
ОГОЛОШЕННЯ

Увага! Зміна адреси сайту гімназії

БЕЗОПЛАТНІ ЛІКИ ДЛЯ ВПО

ЗАХИСНИКАМ ТА ЗАХИСНИЦЯМ УКРАЇНИ

 

Додавання коментаря


Українське козацтво

Патріотичність – одна з якостей свідомого громадянина, яка формується не лише в сімейному колі, а й в межах закладу освіти. На уроках історії, зокрема. Адже вивчення історії своєї країни може допомогти сформувати в учнів почуття гордості за свою націю, її досягнення та культурний спадок. Вивчення подій минулого, які вплинули на розвиток країни, сприяють прояву поваги до попередніх поколінь і розуміння важливості збереження національної ідентичності.

Учні 4-го класу разом з вчителем історії Зборовською Ольгою Павлівною знайомилися з цікавою сторінкою української історії – козацтвом. Встигли дізнатися походження слова «козак», причини виникнення явища «козацтва», дослідити особливості річки Дніпро у межах сучасних Дніпропетровської та Запорізької областях, особливості козацьких гербів тощо. Також попрацювали творчо, створивши власні герби.

 

Українське козацтво

 

Українське козацтво

 

Українське козацтво

 

Українське козацтво

 

Українське козацтво

 

Українське козацтво

 НАЗАД>>

 

Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю Вирівнювання по центру Вирівнювання по правому краю | Вставити смайлик Вставити посиланняВставити захищене посилання | Прихований текст Вставити цитату Перетворити обраний текст із транслітерації в кирилицю

 
© 2009 - 2013 Слов'янська гімназія Титульна сторінка l Форум l Реєстрація l Зв`язок з нами