Слов`янська гімназія
Головна сторінка Про гімназію Навчальна діяльність Проектна діяльність Для батьків Для учнів Корисні посилання
Меню
ОГОЛОШЕННЯ

Увага! Зміна адреси сайту гімназії

БЕЗОПЛАТНІ ЛІКИ ДЛЯ ВПО

ЗАХИСНИКАМ ТА ЗАХИСНИЦЯМ УКРАЇНИ

 

Додавання коментаря


21 березня – Всесвітній день поезії

Всесвітній день поезії є особливою датою для всіх, хто цінує неповторне слово, адже «поезія – це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі».

Це свято відзначається щороку, наголошуючи на важливості поезії як засобу вираження культурної та лінгвістичної різноманітності. Це час, коли автори, читачі та любителі літератури об’єднуються, щоб відзначити мистецтво слова та його незмінну силу.

З 16 по 24 березня в Україні триває перший Національний тиждень читання поезії, що охоплює дату святкування Всесвітнього дня поезії (21 березня). Тиждень проводиться за ініціативи Українського інституту книги та має на меті привернути увагу до ролі поетичного слова під час великої війни.

Учні 8-11 класів ( учитель Стеценко Ірина Володимирівна) Слов’янської гімназії долучилися до челенджу в межах Національного тижня читання поезії, продемонструвавши своє захоплення світом української та зарубіжної лірики.

Посилання на відео>>

Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю Вирівнювання по центру Вирівнювання по правому краю | Вставити смайлик Вставити посиланняВставити захищене посилання | Прихований текст Вставити цитату Перетворити обраний текст із транслітерації в кирилицю

 
© 2009 - 2013 Слов'янська гімназія Титульна сторінка l Форум l Реєстрація l Зв`язок з нами