Слов`янська гімназія
Головна сторінка Про гімназію Навчальна діяльність Проектна діяльність Для батьків Для учнів Корисні посилання
Меню
ОГОЛОШЕННЯ

Увага! Зміна адреси сайту гімназії

БЕЗОПЛАТНІ ЛІКИ ДЛЯ ВПО

ЗАХИСНИКАМ ТА ЗАХИСНИЦЯМ УКРАЇНИ

 

Додавання коментаря


День числа Пі

Щороку 14 березня світ святкує Міжнародний день числа π. Дата свята збігається з днем народження одного з найвідоміших фізиків Альберта Ейнштейна (сьогодні виповнилося 145 років від дня його народження), а також із датою смерті у 2018 році відомого сучасного фізика Стівена Хокінга. Число π покладено на ноти. Сьогодні в холі гімназії можна було почути, як звучить число π.

За традицією в цей день випікають торти круглої форми, а також пироги та інші кондитерські вироби, проводять конкурси на ідеальний круглий витвір. Число π розміщують у центрі шедевру.

Учні 10-Г класу підготували виставу «День обчислення числа π» для 5-8 класів та руханку, під час якої діти вивчили значення числа π до десяти знаків після коми. Молодші школярі взяли участь у конкурсі на найкращу розмальовку числа π.

День числа π у Слов'янській гімназії минув креативно, цікаво та насичено!

Посилання на виставу>>

Посилання на руханку>>

 День числа Пі

 

День числа Пі

 

День числа Пі

 

День числа Пі

 

День числа Пі

 День числа Пі

 

 НАЗАД>>

Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю Вирівнювання по центру Вирівнювання по правому краю | Вставити смайлик Вставити посиланняВставити захищене посилання | Прихований текст Вставити цитату Перетворити обраний текст із транслітерації в кирилицю

 
© 2009 - 2013 Слов'янська гімназія Титульна сторінка l Форум l Реєстрація l Зв`язок з нами