Слов`янська гімназія
Головна сторінка Про гімназію Навчальна діяльність Проектна діяльність Для батьків Для учнів Корисні посилання
Меню
ОГОЛОШЕННЯ

Увага! Зміна адреси сайту гімназії

БЕЗОПЛАТНІ ЛІКИ ДЛЯ ВПО

ЗАХИСНИКАМ ТА ЗАХИСНИЦЯМ УКРАЇНИ

 

Додавання коментаря


Шануємо Великого Кобзаря

Як у 4-І класі відзначають 210 річницю Дня народження Тараса Шевченка!

День народження Великого Кобзаря Тараса Григоровича Шевченка є не лише знаменною датою, але і днем, коли маленькі українці відчувають гордість за свою націю в особі одного з її найвеличніших представників.

Учні 4-І класу є не лише майбутніми громадянами України, але і свідомими патріотами, які старанно вивчають спадщину своїх пращурів, здобуваючи мудрість та досвід. Хлопчики та дівчатка з цікавістю слухають уроки та тематичні хвилинки класного керівника Родінової Ольги Вікторівни,з готовністю поринають у позакласне читання та вчать гармонійно римовані вірші. День народження Тараса Шевченка не став виключенням – діти гідно приготувалися до його відзначення.

Гордістю 4-І клас є Музей історичних цінностей, заснований з ініціативи класного керівника та активної групи батьків. І вагоме місце серед експонатів Музею займає вишитий портрет Тараса Шевченка, результат клопіткої праці прабабусі однієї з учениць. Вишиту картину прикрашає автентичний український рушник, зроблений багато років тому прабабусею іншої учениці класу.

Отже, у класі завжди присутня пам’ять про найвидатнішого українського Поета, і кожен учень усвідомлює велич та красу України, що оспівується у його творчості.

Ювілейну річницю народження Тараса Григоровича Шевченка у 4-І класі було відзначено тематичним уроком та переглядом відео із сучасними оцінками творчості митця. Ольга Вікторівна та учні обговорили біографію та творчість Тараса Шевченка, відповіли на поставлені питання, поділилися враженням від прочитаних творів Поета, а також зачитали уривки з віршів Кобзаря.

Учні та класний керівник 4-І класу вітають всіх українців з 210 річницею Дня народження Тараса Шевченка та бажають нашій країні якнайшвидшої Перемоги!

Погрібна Дар'я Владиславівна (мама учениці)

Шануємо Великого Кобзаря

 

Шануємо Великого Кобзаря

 

Шануємо Великого Кобзаря

 

Шануємо Великого Кобзаря

 

Шануємо Великого Кобзаря

НАЗАД>>

Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю Вирівнювання по центру Вирівнювання по правому краю | Вставити смайлик Вставити посиланняВставити захищене посилання | Прихований текст Вставити цитату Перетворити обраний текст із транслітерації в кирилицю

 
© 2009 - 2013 Слов'янська гімназія Титульна сторінка l Форум l Реєстрація l Зв`язок з нами